Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun med svampe

Kalkun med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kalkuncuvette eller et stykke kalkunbryst med skind.
 salt
 peber
30 g.smør eller margarine
 dl.hønsebouillon
500 g.svampe
1 dl.syrnet fløde 9%
2 spsk.majsstivelse
 


Opskrift:

Drys kødet med salt og peber og brun det i smør ellre margarine. Lægges i ildfast fad og bouillonen hældes ved. Lad det stege ca. 20 min ved 180º. Tages ud af ovnen og hviler tildækket i 20 min. De rensede svampe brunes i smør eller margarine, krydres med salt og peber og tilsættes bouillonen fra kødet. Lad det koge igennem og jævn saucen med syrnet fløde rørt op med majsstivelse. Smag til med salt og peber og servér kødet i tynde skiver med svampesauce, kartofler og grønsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10099 gange,
og udskrevet 316 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu