Kalkun med svampe

Kalkun med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
600 g.kalkuncuvette eller et stykke kalkunbryst med skind.
 salt
 peber
30 g.smør eller margarine
 dl.hønsebouillon
500 g.svampe
1 dl.Cheasy fraiche 9%
2 spsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Drys kødet med salt og peber og brun det i smør eller margarine. Lægges i ildfast fad og bouillonen hældes ved. Lad det stege ca. 20 min ved 180º.

Tages ud af ovnen og hviler tildækket i 20 min.

De rensede svampe brunes i smør eller margarine, krydres med salt og peber og tilsættes bouillonen fra kødet. Lad det koge igennem og jævn saucen med syrnet fløde rørt op med majsstivelse. Smag til med salt og peber.

Servér kødet i tynde skiver med svampesauce, kartofler og grønsager.


karakterer:
Opskriften er vist 11266 gange,
og udskrevet 341 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu