Kalkunlår i flødemyntesauce

Kalkunlår i flødemyntesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 udbenede kalkunlår ca. 800 g.
 smør til bruning
2.5 dl.hønsebouillon
3-4 spsk.flødeost naturel
1 tsk.tørret eller 2-3 tsk. frisk hakket mynte
 salt
 peber
 evt. et par dråber kulør
 
 
Opskrift:
De udbenede kalkunlår holdes sammen med et par kødnåle eller snor, som to ruller. Brun dem i smør i en lille stegegryde.

Kog hønsebouillon, fløde og ost og krydderier sammen til saucen, hæld den ved kalkunlårene og lad dem stege sagte under låg i ½ time, efter de er brunet.

Tag kalkunlårene op og skær dem i tynde skiver. Kog saucen igennem evt. med mere flødeost eller fløde og mynte.

Smag til og server saucen i en skål for sig selv.

Serveres med Nye kartofler, grøn salat, let kogte sukkerærter eller almindelige ærter.





karakterer:
Opskriften er vist 16742 gange,
og udskrevet 272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu