udbenede kalkunlår ca. 800 g. 2 udbenede kalkunlår ca. 800 g.
smør til bruning smør til bruning
¼
l.
hønsebouillon ¼ l. hønsebouillon
3-4
spsk.
flødeost naturel 3-4 spsk. flødeost naturel
1
tsk.
tørret eller 2-3 tsk. frisk hakket mynte 1 tsk. tørret eller 2-3 tsk. frisk hakket mynte
salt salt
peber peber
evt. et par dråber kulør evt. et par dråber kulør
Opskrift:
De udbenede kalkunlår holdes sammen med et par kødnåle eller snor, som to ruller. Brun dem i smør i en lille stegegryde.
Kog hønsebouillon, fløde og ost og krydderier sammen til saucen, hæld den ved kalkunlårene og lad dem stege sagte under låg i ½ time, efter de er brunet.
Tag kalkunlårene op og skær dem i tynde skiver. Kog saucen igennem evt. med mere flødeost eller fløde og mynte.
Smag til og server saucen i en skål for sig selv.
Serveres med Nye kartofler, grøn salat, let kogte sukkerærter eller almindelige ærter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14917 gange, og udskrevet 245 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider