Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkungryde

Kalkungryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kalkunbryst
50 g.smør
1 tsk.røde peberkorn i lage
1 tsk.tørret estragon
2 dl.vand
1 ¾ dl.creme fraiche 38 % (175ml)
1 tsk.groft salt
 friskkværnet sort peber
 evt. kulør
 
 


Tilbehør:
Løse ris, dampede forårsløg, broccoli.
Opskrift:

Skær kalkunkødet i små tern. Lad smørret gyldne i en tykbundet gryde. Del kødet i 2 portioner og brun hver portion for sig. Læg alt kødet tilbage i gryden. Knus peberkornene let og tilsæt dem sammen med estragon og vand. Bring retten i kog, og kog den ved svag varme, under låg i ca. 10 min. Tilsæt creme fraiche. Varm godt igennem og smag til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 13225 gange,
og udskrevet 208 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu