Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk Kalkunkølle

Græsk Kalkunkølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunkølle

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
 Baconmignon Af kalkun over/under lår, der er udbenet, fyldt og snørret.
 
 Fyld:
200 g.fetina
1 bdt.persille
1 fedhvidløg
1 zittauer løg eller porre.
 
 Kartofler:
750 g.kartofler
3-5 spsk.olie
1-2 fedhvidløg
 Salt
 evt peber eller paprika.
 
 
 


Tilbehør:
Serveres med kogte grøntsager og evt. flutes.
Opskrift:

Kalkun over/under lår lægges i et ildfast fad eller en bradepande. Krydres med salt.

Hæld lidt vand ved og stil faddet i ovnen ved ca. 200 gr.C. Stegetid ca. 1 time pr kg.

Råstegte kartofler:
I olien blandes den pressede hvidløg, salt og evt. peber. Skræl og skiv kartoflerne. Pensel det ildfaste fad med noget af oliedressingen. Læg kartoffelskiverne taglagte deri og pensel dem med resten af oliedressingen. Kartoflerne kan evt. også drysses med paprika.

Kalkunlårene drysses evt med persille og skæres i 1 cm tykke skiver lige inden serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10566 gange,
og udskrevet 254 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

2344  -  2010-04-13 10:38:07
det ser meget godt ud og det lyder også meget godt :D