Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Barbeque Kalkunlår med ostegratinerede grønsager og krydderris

Barbeque Kalkunlår med ostegratinerede grønsager og krydderris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Barbeque Kalkunlår med ostegratinerede grønsager og krydderris, billede 4 Barbeque Kalkunlår med ostegratinerede grønsager og krydderris, billede 1 Barbeque Kalkunlår med ostegratinerede grønsager og krydderris, billede 2 Barbeque Kalkunlår med ostegratinerede grønsager og krydderris, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kalkunlår
1 bundtbroccoli
250 g.champignoner
4-6 gulerødder
125 g.revet ost
6 dl.ris
9 dl.oksebouillon
2 fedhvidløg, hakkede
1 tsk.timian
1 tsk.basilikum
 salt
 peber
 
 


Opskrift:

Kalkunlårerne lægges i et smurt ovnfast fad, krydres med rigeligt barbequekrydderri og salt og peber, hvorefter de stilles i en forvarmet ovn (stil den på “varmluft”) på ca. 180 grader i ca. 1 time. Risene stilles til kogning i oksebouillonen, hvidløg og krydderier i 15 min. Grønsagerne skylles grundigt. De halve gulerødder, bundter af broccoli og hele champignoner koges i 10-12 min. i en gryde med vand og 1 tsk. salt. Osten dryses over og grønsagerne stilles i ovnen sammen med kalkunlårerne de sidste 10-15 min. af tilberedningstiden.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 75503 gange,
og udskrevet 1216 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Carsten  -  2016-09-09 16:32:49
Enig. Broccoli skal der være bid i. Super at tage barbequekrydderri på kødet, smager som en drøm.


kenneth  -  2015-06-16 17:39:02
Broccoli koges i 12 min og derefter 15 min i ovn. Det lyder for mig som om det bliver noget smattet broccoli. Tror jeg lægger broccolien i kogevandet et par minutter og ikke mere. Nogen andre der har prøvet at koge den så længe??


  -  2013-08-20 13:19:00
Skal da prøves 👍