Barbecue Kalkunlår

Barbecue Kalkunlår, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Barbecue Kalkunlår, billede 4 Barbecue Kalkunlår, billede 1 Barbecue Kalkunlår, billede 2 Barbecue Kalkunlår, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Kalkunlår
1 bundtbroccoli
250 g.champignoner
4-6 gulerødder
125 g.revet ost
6 dl.ris
9 dl.oksebouillon
2 fedhvidløg, hakkede
1 tsk.timian
1 tsk.basilikum
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Kalkunlårerne lægges i et smurt ovnfast fad, krydres med rigeligt barbecuekrydderi og salt og peber, hvorefter de stilles i en forvarmet ovn (stil den på “varmluft”) på ca. 180 grader i ca. 1 time. Risene stilles til kogning i oksebouillonen, hvidløg og krydderier i 15 min. Grønsagerne skylles grundigt. De halve gulerødder, bundter af broccoli og hele champignoner koges i 10-12 min. i en gryde med vand og 1 tsk. salt. Osten drysses over og grønsagerne stilles i ovnen sammen med kalkunlårene de sidste 10-15 min. af tilberedningstiden.





karakterer:
Opskriften er vist 89954 gange,
og udskrevet 1343 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-07-30 17:05:27
Ja Broccoli skal kun lige i kogende vand, gerne med en skefuld eddike (så bliver de ikke grå) under 5 min

  -   2016-09-09 16:32:49
Enig. Broccoli skal der være bid i. Super at tage barbequekrydderri på kødet, smager som en drøm.

  -   2015-06-16 17:39:02
Broccoli koges i 12 min og derefter 15 min i ovn. Det lyder for mig som om det bliver noget smattet broccoli. Tror jeg lægger broccolien i kogevandet et par minutter og ikke mere. Nogen andre der har prøvet at koge den så længe??

  -   2013-08-20 13:19:00
Skal da prøves