Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sauté af kalkunlår med porre, gulerod og te

Sauté af kalkunlår med porre, gulerod og te, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
600 g.kalkunoverlår
3 porrer
3 gulerødder
2 stilkecitrongræs
4 fedhvidløg
20 g.frisk ingefær
1 bundtkoriander
 dl.vand eller fjerkræbouillon
½ spsk.Darjeeling te
100 g.kalkunskind
4-5 cl.sesamolie
 Saften af ½ citron
1 spsk.honning
 


Opskrift:

Skær kalkun, porrer, gulerødder og citrongræs i fine strimler. Hak hvidløg, ingefær og koriander fint. Kog bouillonen op, smid teen i, dæk med film eller lignende og lad teen trække i 4-5 min. Si den. Skær de 100 g kalkunskind i små tern og rist dem ved jævn varme til sprøde fedte-grever. lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Drys med salt. Varm en jerngryde eller wok grundigt op. Hæld sesamolien i. Rist kødet let, tilsæt grøntsager, ingefær og hvidløg og rist videre - vend konstant rundt på kød og grønt-sager. Kom citron og honning på. Hæld teen i og vend korianderen i - og servér.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11494 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu