Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Majsbrød I

Majsbrød I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

Højtid: Thanksgiving

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :


Majsbrød I, billede 4 Majsbrød I, billede 1 Majsbrød I, billede 2 Majsbrød I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Majsgryn
75 gram Majsmel
210 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   


Opskrift:

Sæt en bradepande i forvarmet ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 5 minutter.

Bland de tre slags mel, bagepulver og sukker.

Lun mælken, og tilsæt smeltet smør og æg. Bland de tørre og fyldende ingredienser. Rør godt sammen. Smør den varme bradepande med smør og hæld dejen i.

Stil bradepanden i ovnene ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter.

Tag ud og smør det smeltede smør ud over brødet. Stil bradepanden tilbage i ovnen og bag i ca. 15 minutter til brødet er fast.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (41 stemmer)

Opskriften er vist 81886 gange,
og udskrevet 1701 gange.


Energi:
KJ total 10244 (2439 kcal)
KJ pr. Brød 10244 (2439 kcal)
Vægt ialt 910 gram
Vægt pr. Brød 910 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1125 KJ (268 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 36.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anass Ghazali  -  2015-12-18 16:33:29
Rigtig godt majsbrød, holder også i 2 dage uden at miste smagen :)


Mie  -  2013-12-15 05:21:58
De bedste opskrift på majsbrød. Rigtig dejligt svampet


Camilla  -  2011-03-04 22:00:10
Jeg fordoblede opskriften, men der var ikke nok til en bradepande. Det smagte dog stadig rigtig godt!


  -  2011-02-05 14:50:06
Den her slags majsbrød har jeg ledt virkelig længe efter! - Tak.


Conny  -  2010-11-15 01:41:38
opskriften ligner Polenta. Men i den, sætter man mand over at koge, og tilføjer derefter majsmelet til passende konsistens. Inden da, kan man tilføje forskellige krydderier som man kan li`. Vi bruger hvidløg anelse chilli, salt og peber, og nogen gange hakket purløg. Men enhver krydderurt kan tilsættes vandet - Inden majsmelet tilsættes med piskeris hele tiden. Vi bruger at når det er færdigt efter et par minutter, at lægge det op pa bagepapir og former bagepapiret efter hvad tykkelse vi vil ha`. Når vi skal bruge polenta som tilbehør, steger vi det sprødt i lidt smør på panden, smager sindssygt godt.


Per  -  2010-06-24 12:35:43
Som finkornet majsmel har vi brugt det der heder majsgryn.


morten nfl  -  2009-11-26 12:04:54
kanon brød, perfekt til thanksgiving middag. også ind og se football bagefter


Anni Wacht  -  2009-11-16 08:12:02
Er det ikke polenta?


The K & S crew  -  0000-00-00 00:00:00
De smager edder Dejligt. Kunne være dejligt hvis der var angivet hvor mange majsbrød (de gode) det blev ialt. Men prøv dem, det er en oplevelse for livet


Zerial Krunch  -  0000-00-00 00:00:00
Dette er et madbrød der høre til den tradionelle Thanksgiving middag.


joan  -  0000-00-00 00:00:00
Smager meget godt. Det er lækkert svampet. Der mangler angivelse af størrelsen på bradepanden i opskriften. Jeg valgte dobbelt portion og det passede til ovnen egen bradepande.