Amerikansk Majsbrød - Corn bread tilbehør til Thanksgiving næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 1 Brød
Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Majsgryn
75 gram Majsmel
210 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 10159 (2418 kcal)
KJ pr. Brød 10159 (2418 kcal)
Vægt ialt 905 gram
Vægt pr. Brød 905 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1122 KJ (267 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 35.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)