Amerikansk Majsbrød - Corn bread tilbehør til Thanksgiving

Amerikansk Majsbrød - Corn bread tilbehør til Thanksgiving, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 1 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Brød uden gær

Hovedingrediens : Mel - Majsmel

HøjtidThanksgiving

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :
Amerikansk Majsbrød - Corn bread tilbehør til Thanksgiving, billede 4 Amerikansk Majsbrød - Corn bread tilbehør til Thanksgiving, billede 1 Amerikansk Majsbrød - Corn bread tilbehør til Thanksgiving, billede 2 Amerikansk Majsbrød - Corn bread tilbehør til Thanksgiving, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Majsgryn
75 gram Majsmel
210 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Sæt en bradepande i forvarmet ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 5 minutter.

Bland de tre slags mel, bagepulver og sukker.

Lun mælken, og tilsæt smeltet smør og æg. Bland de tørre og fyldende ingredienser. Rør godt sammen. Smør den varme bradepande med smør og hæld dejen i.

Stil bradepanden i ovnene ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 25 minutter.

Tag ud og smør det smeltede smør ud over brødet. Stil bradepanden tilbage i ovnen og bag i ca. 15 minutter til brødet er fast.





karakterer:
Opskriften er vist 96300 gange,
og udskrevet 1895 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (41 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10159 (2418 kcal)
KJ pr. Brød 10159 (2418 kcal)
Vægt ialt 905 gram
Vægt pr. Brød 905 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1122 KJ (267 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 35.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-01-08 10:32:21
Kan man lave boller til burgere af samme dej?

  -   2015-12-18 16:33:29
Rigtig godt majsbrød, holder også i 2 dage uden at miste smagen :)

  -   2013-12-15 05:21:58
De bedste opskrift på majsbrød. Rigtig dejligt svampet

  -   2011-03-04 22:00:10
Jeg fordoblede opskriften, men der var ikke nok til en bradepande. Det smagte dog stadig rigtig godt!

  -   2011-02-05 14:50:06
Den her slags majsbrød har jeg ledt virkelig længe efter! - Tak.

  -   2010-11-15 01:41:38
opskriften ligner Polenta. Men i den, sætter man mand over at koge, og tilføjer derefter majsmelet til passende konsistens. Inden da, kan man tilføje forskellige krydderier som man kan li`. Vi bruger hvidløg anelse chilli, salt og peber, og nogen gange hakket purløg. Men enhver krydderurt kan tilsættes vandet - Inden majsmelet tilsættes med piskeris hele tiden. Vi bruger at når det er færdigt efter et par minutter, at lægge det op pa bagepapir og former bagepapiret efter hvad tykkelse vi vil ha`. Når vi skal bruge polenta som tilbehør, steger vi det sprødt i lidt smør på panden, smager sindssygt godt.

  -   2010-06-24 12:35:43
Som finkornet majsmel har vi brugt det der heder majsgryn.

  -   2009-11-26 12:04:54
kanon brød, perfekt til thanksgiving middag. også ind og se football bagefter

  -   2009-11-16 08:12:02
Er det ikke polenta?

  -   2005-01-01 01:01:01
De smager edder Dejligt. Kunne være dejligt hvis der var angivet hvor mange majsbrød (de gode) det blev ialt. Men prøv dem, det er en oplevelse for livet

  -   2005-01-01 01:01:01
Dette er et madbrød der høre til den tradionelle Thanksgiving middag.

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager meget godt. Det er lækkert svampet. Der mangler angivelse af størrelsen på bradepanden i opskriften. Jeg valgte dobbelt portion og det passede til ovnen egen bradepande.