Skinke og grønt med mornaysauce

Skinke og grønt med mornaysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Mornaysauce:
2 spsk.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
4-5 dl.kaffefløde
 salt
 peber
 sennep
75 g.reven mild ost (emmentaler)
 
 broccoli
 tomatbåde
 kogte halve æg
 skinkeskiver
 
Opskrift:
Mornaysauce: Smelt fedtstoffet og kom melet i. Bag det sammen med fløden. Lad det koge godt igennem og smag til med salt, peber og lidt sennep. Når det koger tages gryden fra varmen og osten smelter heri. Rør til saucen er som en blød creme.


Anret varme broccolibuketter i kanten på tallerknerne dernæst tomat og æg, skinke i midten hvor saucen hældes over. Servér med flûte til.





karakterer:
Opskriften er vist 7868 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu