Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinke og grønt med mornaysauce

Skinke og grønt med mornaysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Mornaysauce
2 spsk.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
4-5 dl.kaffefløde
 salt
 peber
 sennep
75 g.reven mild ost (emmentaler)
 
 broccoli
 tomatbåde
 kogte halve æg
 skinkeskiver
 


Opskrift:

Mornaysauce: Smelt fedtstoffet og kom melet i. Bag det sammen med fløden. Lad det koge godt igennem og smag til med salt, peber og lidt sennep. Når det koger tages gryden fra varmen og osten smelter heri. Rør til saucen er som en blød creme.


Anret varme broccolibuketter i kanten på tallerknerne dernæst tomat og æg, skinke i midten hvor saucen hældes over. Servér med flûte til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6402 gange,
og udskrevet 81 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu