Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkebrød ( Fedtfattig )

Skinkebrød ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 Dej
25 g.gær
 dl.lunkent vand
½ spsk.vindruekerneolie
½ tsk.groft salt
250 g.hvedemel (ca. 4½ dl)
 
 Fyld
200 g.Cheasy Friskost med løg og krydderurter 9%
150 g.kogt, røget skinke i strimler
1 spsk.Pasta og Pizzakrydderi (krydderiblanding)
1 dl.frisk, klippet purløg
 
 Pensling:
 Sammenpisket æg
 
 Pynt:
 Groft salt, fx. Maldon
 


Opskrift:

Dej:
Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Rul dejen ud til en plade (ca. 30 x 50 cm).

Fyld:
Smør osten ud på hele pladen og fordel herpå skinkestrimler, krydderi og purløg. Luk dejen om fyldet fra den lange side således: Fold først 1/3 af dejen ind over fyldet - og dernæst den anden 1/3. Fold enderne op. Læg skinkebrødet med lukningerne nedad på en plade med bagepapir. Lad brødet efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg, rids brødet og drys med groft salt. Bag skinkebrødet midt i ovnen.

Tips:

Skinkebrød kan serveres som natmad eller en lun snack til et glas øl. Skinkebrød kan også serveres som et let aftensmåltid med salat til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (12 stemmer)

Opskriften er vist 22294 gange,
og udskrevet 862 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karina  -  2010-01-19 12:08:02
Æggeblommer er ikke fedtfattige - nej! Men de de skal jo ikke i brødet - blot bruges til pensling - i øvrigt sammenpisket med hviden.


Mombay  -  2010-01-16 07:45:19
Smager også godt med Cheasy friskost med tomat og krydderier. Jeg blandede den om med Cheasy friskost natural, og det var ungerne helt vilde med.


Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
ca. ½ time ved 200 grader


Tes  -  0000-00-00 00:00:00
Fedtfattig er den nu ikke..... 9% friskost er ikke fedtfattig... prøv at regne fedtenergiprocenten ud og ikke kun fedtprocenten!! Æggeblomme er heller ikke fedtfattig.


Natalie  -  0000-00-00 00:00:00
Medlidt porre, er den helt perfekt


Lene  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange grader og hvor længe?


Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Vi holder meget af dette nemme skinkebrød


lb  -  0000-00-00 00:00:00
Hvor mange grader skal ovnen være, og hvor længe skal de have??