Kommentarer
Lone Thomsen - 2017-01-26 12:02:23 Er ved at lave dem nu spændte på hordan de smager
Dorte - 2014-07-11 18:51:58 Marengsmassen var fast. Lavede den da jeg satte mørdejen i ovnen.Tænker om man kan bruge halvt tvebakker og markroner:-) smagen
Savner oplysning om størrelse på bradepande. Jeg brugte ovnens bradeprande.
Heidi - 2013-09-15 17:48:52 Super knasende, lækker smag, intet flyder, nemme at lave. Kan anbefaledes til at sød tand
Elis og dyt - 2013-06-05 14:42:20 Vi er igang med at lave dem lige nu, det dufter fantastisk!!!!
KEP - 2012-10-15 19:49:14 Da jeg bagte dem, var der for meget marmelade og for lidt marensmasse, så næste gang må jeg reducere marmeladen og nok lave dobbelt portion af marensen. Men på trods af det, smagte de SUPER godt, sådan som udfaldet blev:-)
Per - 2012-04-20 11:01:44 Hvis mørdejen flyder ud, så må du helt sikkert have gjort den fejl.
Selve marengsmassen flød heller ikke ud som det kan ses på billet.
Det eneste vi har ændret i forhold til opskriften er at vi har brugt mindre hindbærsyltetøj, ca. det halve.
Christian - 2011-02-09 21:09:12 Super opskirft. Med denne opskrift er der rigeligt til 8 personer eller en lille ugens tid til 2.
Heidi - 2010-03-18 18:57:41 Jo, marengsmassen forbliver mere stiv ved at piske hviderne og flormelis stift. Har dog ikke prøvet denne opskrift, men en der minder lidt om. Der var dog ikke mandelessens i, men kranse xx i stedet. De blev super gode.
majbritt - 2008-10-16 21:19:53 Er ved at bage kagerne nu mums, men syns godt nok at fyldet flyder noget ud, mon ik det ville blive mere stift hvis man piskede hviderne?? er meget spændt på resultatet.
Marie - 2008-09-05 22:11:31 Dette er den værste opskrift jeg er stødt på herinde! Dejen er umulig, det hele flyder ud, og de smager dårligt!
Lillelis - 2007-05-15 14:11:17 rigtig go, nogle spurgte om de var købt hos bageren... men nej... hehe
LH - 0000-00-00 00:00:00 En rigtig god opskrift
|