Marineret kalkunbryst
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 141513 gange,
og udskrevet 9850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (33 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2019-02-23 08:11:51 Synd at bruge maizenamel det smager igennem Stephanie - 2011-12-30 11:00:18 Jeg synes opskriften er super god :) Putter dog kun 1½ dl rødvin i :) Marian - 2005-01-01 01:01:01 Kødet dejligt mørt, sovsen lækker, spiresalaten passer perfetkt til. Lisbeth - 2005-01-01 01:01:01 Spiresalat og sovs er vildt godt. resten er udmærket Lisa - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækkert John - 2005-01-01 01:01:01 Sådan skal det gøres Irene - 2005-01-01 01:01:01 Der var stor begejstring her. God smag og god sovs. Kim - 2005-01-01 01:01:01 Folk er generelt vilde med sovsen Jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Et rigtig godt alternativ til mange andre opskrifter med kalkunbryst der ofte skal steges i ovnen. Saftigt kød og rigtig god sovs. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne