Kalkunbryst

Kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kalkunbryst
2 spsk.dijonsennep
4 spsk.hvidvinseddike / kryddereddike
 masser af hvidløg
 
 Tilbehør.
1 grøn peber
1 bdt.forårsløg
1-2 løg el. rødløg
1 squash
1 dåseflåede tomater
1-6 fedhvidløg
2 tsk.oregano og karry
 Grøntsagsbouillon
 
Opskrift:
Kalkunbrystet lægges i lagen ca. 1 døgn. Lægges i et ovnfast fad med masser af lage ovenpå, drysses med salt, evt. tilsættes lidt vand ved brystet.

Steger i en 200° varm ovn i 45 min. Som tilbehør laves en blanding af forårsløg i små stykker, løg el. rødløg i ringe, squash og peber i grove tern og flåede tomater.
Hvidløg presses og tilsættes efter behag, sammen med krydderierne.

Alle grøntsagerne på nær tomaterne, svitses i bouillon i en gryde eller sauterpande til de er møre men med bid i, derefter tilsættes tomaterne og retten smages til med krydderierne





karakterer:
Opskriften er vist 47586 gange,
og udskrevet 880 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig godt hvis man altså kan lide hvidløg :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Der sker ikke noget ved at lave bare lidt mere af marinaden, da den smager rigtig godt. Vi byttede desuden eddiken ud med hvidløgsolie da vi ikke havde det andet og det blev altså også rigtig godt..