Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chateaubriand - Chateubriand

Chateaubriand - Chateubriand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Chateubriand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 bøf, ca 400 g af oksemørbrad
40 g.smør
 groft salt
 peber
 


Opskrift:

Rejs chateaubrianden op på højkant og giv den et par slag. Smelt smørret på en pande og brun kødet på alle sider. Dæmp for varmen og steg bøffen 5-10 min på hver side afhængig af tykkelse og hvor rød den skal være. Drys salt og peber på. Tag chateaubrianden af panden og lad den stå tildækket i ca 5 min. før der skæres af den. Skær lidt på skrå og på tværs af kødtrådene.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (20 stemmer)

Opskriften er vist 27401 gange,
og udskrevet 650 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu