Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chateaubriand - Chateubriand

Chateaubriand - Chateubriand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Chateubriand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 bøf, ca 400 g af oksemørbrad
40 g.smør
 groft salt
 peber
 
Opskrift:
Rejs chateaubrianden op på højkant og giv den et par slag. Smelt smørret på en pande og brun kødet på alle sider. Dæmp for varmen og steg bøffen 5-10 min på hver side afhængig af tykkelse og hvor rød den skal være. Drys salt og peber på. Tag chateaubrianden af panden og lad den stå tildækket i ca 5 min. før der skæres af den. Skær lidt på skrå og på tværs af kødtrådene.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (20 stemmer)

Opskriften er vist 28425 gange,
og udskrevet 683 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu