Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















T-bone steak II

T-bone steak II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - T-Bone

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 T-bone steak
 
 Margarine
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kødet ridses i kanten enkelte steder så det ikke krøller sammen, skal kunne ligge fladt. Panden varmes op til den er gloende hed, uden fedtstof. Kødstykkerne brunes på begge sider hurtigt, uden salt og krydderrier.

Derefter kommes margarine på panden - varmes lidt til det er lysebrun - kødet drysses med salt og peber, og steges i 3 minutter på hver side.

Serveres eventuelt med bagte kartofler eller flütes, grønsager, majs og ærter og dressing.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (95 stemmer)

Opskriften er vist 35500 gange,
og udskrevet 686 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-12-04 22:06:43
t-bone er det stykke hvor der er mørbrad på den ene side og filet på den anden (det smalle ben midt imellem) hilsen edith,