Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Højrebskotelet

Højrebskotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Oksekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1400 g.oksehøjrebskotelet 2 stk.
1-2 spsk.olie
75 g.smør
 salt
 peber


Opskrift:

Skær nogle ridser i fedt kanten. Aftør kødet med et stykke køkkenrulle. Varm en tyk bundet pande op med olien. Brun koteletten under stærk varme på begge sider. Tag den af panden.

Tør panden af og smelt smørret. Steg koteletten i 5-7 minutter på begge sider. Vend kødet ofte under stegning. Krydr med salt og peber mod slutningen af stegetiden. Læg kødet på et skærebræt og lad det hvile et par minutter før udskæring.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (9 stemmer)

Opskriften er vist 26736 gange,
og udskrevet 338 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

TONNY L  -  2008-12-18 13:15:08
INGREDIENSER: 1400 GR = 2STK. ? (PR. STK. 700 GR.?)