Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Canneloni med spinat

Canneloni med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
1 pakkeCanneloniruller
 
1 løg i tern
2-3 fedhakket hvidløg
250 g.hakket oksekød
 lidt olie.
1 pakkefrossen hel spinat
1 æg
35 g.revet parmesanost
 
2 spsk.tomatpuré
 lidt vand
 bechamelsauce (brug evt. færdigkøbt Mornay Sauce)
 revet ost
 
 
 


Opskrift:

1 pakke Canneloniruller koges i 8-10 minutter. 1 løg i tern, 2-3 fed hakket hvidløg og 250 g hakket oksekød brunes i lidt olie. En pakke frossen hel spinat kommes i og tør op ved svag varme. Når spinaten er tøet kommes 1 æg og 35 g revet parmesanost i. Massen fyldes i de kogte rør, der lægges i et fad. 2 spsk tomatpuré røres med lidt vand og hældes over rullerne. Til sidst hældes bechamelsauce over (brug evt. færdigkøbt Mornay Sauce), der drysses med revet ost og fadet sættes i ovnen i 15 - 20 minutter ved 200° C.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 29055 gange,
og udskrevet 837 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Chriss  -  2012-06-26 17:19:02
En ostesovs i stedet for bechamel er lige så god, hvis ikke bedre.


DR  -  2009-12-28 01:14:23
Mornay sauce kan ikke anbefales. Lav din gen bechamel. Det er nemt og meget mere i tråd med italiesnk kogekunst. Generelt.. Lav tingene fra bunden...!


Pernille  -  2009-03-08 13:49:55
Man kan bruge friske pastaplader til lasange som man ruller om fyldet og skærer overskydende af lægges med samlingen nedad det gør det nemmere at komme fyldet i.


Anne  -  2009-01-15 11:53:29
Det smager simpelthen fantastisk! Det er en ret vi vil lave mange gange fremover.