Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fasan i savoykål

Fasan i savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.lyst brød uden skorpe
1 dl.fløde 13
2 fasaner uden skind
10 g.smør
1 æg
25 g.hakkede valnøddekerner
2 kvistetimian
4 storesavoykålsblade
 


Opskrift:

Udblød brødet i fløden. Skær brystfileter fra og tag så meget kød af lår og overlår som muligt. Brun brystfileterne i smør, 2 min. på hver side og krydr dem med salt og peber. Hak resten af kødet (ca. 300 g) i foodprocessor og rør det med 1 tsk salt, æg, udblødt brød, valnøddekerner, timianblade og groft peber. Lad farsen hvile lidt.

Tænd ovnen på 200°.

Blancher kålbladene og dup dem tørre i et viskestykke. Skær lidt af den grove streng, uden at ødelægge bladet. Fordel farsen på kålbladene og læg et fasanbryst på hver. Luk bladet omkring fars og bryst og læg pakkerne med samlingen nedad i et smurt ovnfast fad. Intervalsteg dem: 10 min. i ovnen, 10 min. uden for ovnen og igen 10 min. i ovnen.

Anret med aspargeskartofler, sauce kogt på skroget og Majroer i tranebærkompot

Fond af skroget:
Knus skroget lidt, brun det i en gryde med lidt urter. Dæk med vand, bring det i kog og skum af. Lad det koge for svag varme en times tid. Si fonden og kog den ind til god smag.

Sauce af fonden:
Jævn fonden med lidt majsstivelse udrørt i koldt vand, kog den igennem, tilsæt lidt smør og smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8918 gange,
og udskrevet 190 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu