Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torsk i savoykål

Torsk i savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500-600 g.torskefilet
100 g.sorte oliven
3 spsk.koldpresset olivenolie
 Salt
 peber
6-8 bladesavoykål
300 g.cherrytomater
1/2 dl.hvidvin
 


Opskrift:

Torskefileterne skylles af og skæres i 6-8 stykker. De sorte oliven hakkes til en grov masse sammen med olivenolien. Savoykålets blade skilles, skylles og koges i vand indtil de bliver lettere bløde. Torskestykkerne placeres på hvert sit blad og krydres med salt og peber. Olivenblandingen fordeles med lidt på hvert torskestykke og bladene foldes sammen om fisk og olivenblanding. Torske-pakkerne placeres i et ildfast fad. Halve cherrytomater lægges langs kanterne. Hvidvin hældes over pakkerne og det ildfaste fad dækkes med folie. Torskefadet sættes i ovnen ved 185 grader i omkring 25 minutter. Torske-pakkerne serveres med ris og de halve cherrytomater, som er blevet bløde efter turen i ovnen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13117 gange,
og udskrevet 456 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu