Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fisk i savoykål med hurtig rødbedesalat

Fisk i savoykål med hurtig rødbedesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 salat:
2 mellemstore rødbeder
2 mellemstore syrlige æbler
 
 Marinade:
3 spsk.citronsaft
2 spsk.vand
1 tsk.honning
 
 savoykål:
1,2 kg.pillekartofler
300 g.savoykål (ca. 8 blade)
 
 Fiskefars:
400 g.rødspættefileter
1 løg
2 æggehvider
 dl.letmælk
 spsk.majsstivelse
3 spsk.friskhakket dild
80 g.lakserester
1 tsk.groft salt
1/4 tsk.peber
2 dl.fiskebouillon til dampning
 
 Sovs:
4 gulerødder
 løg
2 spsk.olie
3 dl.grønsagsbouillon
1 laurbærblad
1 dl.fløde 13%
 Saft af 1 - 2 limefrugter
 Salt
 peber
 
 


Opskrift:

Rødbeder og æbler rives.

Marinaden røres sammen og blandes med de revne rødbeder og æbler.

Salaten stilles i køleskabet indtil servering.

Savoykålsbladene blancheres i ca. 2 minutter. Drypper godt af og afkøles.

Rødspættefileterne blendes eller hakkes sammen løg.

Æggehvider, majsstivelse udrørt i mælk, hakkede lakserester, hakket dild, salt og peber tilsættes. Det hele røres godt sammen.

Fiskefarsen lægges i savoykålsbladene - ca. 1½ spsk. i hvert blad. Bladene foldes sammen omkring farsen.

Fiskepakkerne dampes i fiskebouillonen med sammenføjningen nedad i en høj pande i ca. 20 minutter ved svag varme.

Kartoflerne sættes over.
Gulerødder og løg skæres i mindre stykker, som svitses i olien.

< Grønsagsbouillon og laurbærblad tilsættes.

Grønsagerne koges i ca. 15 minutter.

Grønsagerne blendes, og fløden tilsættes. Der smages til med limesaft, salat og peber.

Kartoflerne pilles, og sovsen opvarmes kort før servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19228 gange,
og udskrevet 451 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2010-06-03 21:40:19
Jeg lavede den med rødspættefilet vendt i mel med salt peber og noget fiskekrydderi, og herefter stegt. Altså uden kål. Det gik fint til.