Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Savoykål med kalkunfyld

Savoykål med kalkunfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.kalkunbryst
120 g.champignon
20 g.forårsløg
120 g.gulerødder
80 g.blegselleri
60 g.grøn peberfrugt
4 storeblade savojkål
8 dl.hønsebouillon
2 tsk.tomatpure
2 fedhvidløg
1 dl.piskefløde
 ingefær efter smag
 salt
 peber
1 dl.meljævning
 
 Tilbehør:
 Ris med gurkemeje
 


Opskrift:

Skær kalkunbrystet i ca. 1 x 2 cm. Skær grøntsagerne i ca. 1 x 2 cm. Svits lidt af forårsløgene med hvidløg og kalkun. Tilsæt hønsebouillon, tomatpure, salt og peber. Gulerødderne kommes i og simrer lidt. Tilsæt chili, champignon og ingefær og lad det simrer igen Tilsæt blegselleri og peberfrugt. Tilsæt piskefløde. Jævn med en meljævning, så den for en god cremet konsistens.

Fyld savojkålsblad med fyldet og bladene formes som en trekant. Sauter dem i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden i 5 min




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13875 gange,
og udskrevet 407 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu