Savoykål med kalkunfyld

Savoykål med kalkunfyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Savoykål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kalkunbryst
120 g.champignon
20 g.forårsløg
120 g.gulerødder
80 g.blegselleri
60 g.grøn peberfrugt
4 store bladeSavoykål
8 dl.hønsebouillon
2 tsk.tomatpure
2 fedhvidløg
1 dl.piskefløde
 ingefær efter smag
 salt
 peber
1 dl.meljævning
 
 Tilbehør:
 Ris med gurkemeje
 
Opskrift:
Skær kalkunbrystet i ca. 1 x 2 cm. Skær grøntsagerne i ca. 1 x 2 cm. Svits lidt af forårsløgene med hvidløg og kalkun. Tilsæt hønsebouillon, tomatpure, salt og peber. Gulerødderne kommes i og simrer lidt. Tilsæt chili, champignon og ingefær og lad det simrer igen Tilsæt blegselleri og peberfrugt. Tilsæt piskefløde. Jævn med en meljævning, så den for en god cremet konsistens.

Fyld savojkålsblad med fyldet og bladene formes som en trekant. Sauter dem i en gryde med ca. 1 cm vand i bunden i 5 min





karakterer:
Opskriften er vist 15951 gange,
og udskrevet 483 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu