Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Moschari stifado

Moschari stifado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
 kg.kalvekød
1 kg.små løg
1 tekopolivenolie
1 tekopeddike
3 modne tomater
 Rosmarin
1 laurbærblad
2 fedhvidløg
 Salt
 Peberkorn
 


Opskrift:

Rens og tør bøf-stykkerne. Varm olien op i en gryde og brun kødet ved jævn varme. Tilsæt løg og sautér ca. 5 minutter. Tilsæt eddike, tomaterne (fine tern), hvidløg, rosmarin, salt, peber, laurbærblad og en smule vand. Lad ragouten koge i ca. 2 timer.

Serveres varm




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 11153 gange,
og udskrevet 298 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

2010 JG.  -  2010-07-09 14:11:27
Tilføj også en teske kanel..(Den ægte Stifado er på Kanin.)!! Hørt på Samos.


  -  2009-04-05 13:53:59
Moschari er oksekød ikke kalv!


  -  2009-04-05 13:51:11
Nej, nej, nej!!! Alt for meget eddike! Føj, det skal jo ikke være surt. Brug max et par spsk balsamico vineddike.