Moschari stifado

Moschari stifado, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 kg.kalvekød
1 kg.små løg
1 tekopolivenolie
1 tekopeddike
3 modne tomater
 Rosmarin
1 laurbærblad
2 fedhvidløg
 Salt
 Peberkorn
 
Opskrift:
Rens og tør bøf-stykkerne. Varm olien op i en gryde og brun kødet ved jævn varme. Tilsæt løg og sautér ca. 5 minutter. Tilsæt eddike, tomaterne (fine tern), hvidløg, rosmarin, salt, peber, laurbærblad og en smule vand. Lad ragouten koge i ca. 2 timer.

Serveres varm





karakterer:
Opskriften er vist 13683 gange,
og udskrevet 361 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-07-09 14:11:27
Tilføj også en teske kanel..(Den ægte Stifado er på Kanin.)!! Hørt på Samos.

  -   2009-04-05 13:53:59
Moschari er oksekød ikke kalv!

  -   2009-04-05 13:51:11
Nej, nej, nej!!! Alt for meget eddike! Føj, det skal jo ikke være surt. Brug max et par spsk balsamico vineddike.