Rens og tør bøf-stykkerne. Varm olien op i en gryde og brun kødet ved jævn varme. Tilsæt løg og sautér ca. 5 minutter. Tilsæt eddike, tomaterne (fine tern), hvidløg, rosmarin, salt, peber, laurbærblad og en smule vand. Lad ragouten koge i ca. 2 timer.
Serveres varm
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.7
(13 stemmer)
Opskriften er vist 11997 gange, og udskrevet 337 gange.
Kommentarer
2010 JG. - 2010-07-09 14:11:27 Tilføj også en teske kanel..(Den ægte Stifado er på Kanin.)!! Hørt på Samos.
- 2009-04-05 13:53:59 Moschari er oksekød ikke kalv!
- 2009-04-05 13:51:11 Nej, nej, nej!!! Alt for meget eddike! Føj, det skal jo ikke være surt. Brug max et par spsk balsamico vineddike.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider