Stifado græsk gryderet med løg

Stifado græsk gryderet med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1.5 spsk.sukker
2.5 spsk.rød vineddike
1.5 dl.rødvin
1 ds.flåede drænede tomater (240 g)
1 spsk.hakket frisk rosmarin eller 2 tsk tørret
0.5 Kanelstang
1 laurbærblad
750 g.lammebov i store tern
200 g.løg i tern
500 g.perleløg
 
Opskrift:
Varm sukkeret for svag varme i en stor stegegryde. Rør ikke i det. Tilsæt vineddike når sukkeret er smeltet til karamel. Lad det koge lidt så karamellen opløses i vineddiken. Tilsæt rødvin, kanel, rosmarin og flåede drænede tomater. Krydr kødet med salt og peber og kom det i saucen sammen med løg i tern. Lad kødet koge mørt for svag varme ca. 45 min. Blancher imens perleløgene i rigelig vand 2 min. og pil dem. Når kødet er mørt tages kødet op af saucen og perleløgene kommes i og koger med til saucen er tyknet og løgene er møre. Vend kødet i og varm igennem. Smag til med salt og peber og server med brød eller kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 29964 gange,
og udskrevet 866 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu