hakket frisk rosmarin eller 2 tsk tørret1 spsk. hakket frisk rosmarin eller 2 tsk tørret
1/2
stang
kanel1/2 stang kanel
1
laurbærblad1 laurbærblad
3/4
kg.
lammebov i store tern3/4 kg. lammebov i store tern
200
g.
løg i tern 200 g. løg i tern
1/2
kg.
perleløg1/2 kg. perleløg
Opskrift:
Varm sukkeret for svag varme i en stor stegegryde. Rør ikke i det. Tilsæt vineddike når sukkeret er smeltet til karamel. Lad det koge lidt så karamellen opløses i vineddiken. Tilsæt rødvin, kanel, rosmarin og flåede drænede tomater. Krydr kødet med salt og peber og kom det i saucen sammen med løg i tern. Lad kødet koge mørt for svag varme ca. 45 min. Blancher imens perleløgene i rigelig vand 2 min. og pil dem. Når kødet er mørt tages kødet op af saucen og perleløgene kommes i og koger med til saucen er tyknet og løgene er møre. Vend kødet i og varm igennem. Smag til med salt og peber og server med brød eller kartoffelmos.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 27832 gange, og udskrevet 819 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider