Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stifado græsk gryderet med løg

Stifado græsk gryderet med løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
1 1/2 spsk.sukker
2 1/2 spsk.rød vineddike
1 1/2 dl.rødvin
1 ds.flåede drænede tomater (240 g)
1 spsk.hakket frisk rosmarin eller 2 tsk tørret
1/2 stangkanel
1 laurbærblad
3/4 kg.lammebov i store tern
200 g.løg i tern
1/2 kg.perleløg
 


Opskrift:

Varm sukkeret for svag varme i en stor stegegryde. Rør ikke i det. Tilsæt vineddike når sukkeret er smeltet til karamel. Lad det koge lidt så karamellen opløses i vineddiken. Tilsæt rødvin, kanel, rosmarin og flåede drænede tomater. Krydr kødet med salt og peber og kom det i saucen sammen med løg i tern. Lad kødet koge mørt for svag varme ca. 45 min. Blancher imens perleløgene i rigelig vand 2 min. og pil dem. Når kødet er mørt tages kødet op af saucen og perleløgene kommes i og koger med til saucen er tyknet og løgene er møre. Vend kødet i og varm igennem. Smag til med salt og peber og server med brød eller kartoffelmos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 26381 gange,
og udskrevet 783 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu