Oksekødet skæres i strimler og brunes på en pande i olivenolie.
Kødet lægges i et ildfast fad, og panden koges af med oksebouillon som hældes over kødet.
Fadet dækkes med folie og stille i ovnen ved 160 grader C. alm. ovn i 1 time.
Derefter tilsættes de øvrige ingredienser undtaget perleløg og det sidste olivenolie.
Perleløg dryppes god af og brunes i
2 spsk. olivenolie på en pande.
Løgene hældes ved kødet, og det hele får endnu 1 time i ovnen ved 160 grader C. alm. ovn, uden folie.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(24 stemmer)
Opskriften er vist 68593 gange, og udskrevet 2428 gange.
Kommentarer
- 2015-02-13 19:18:54 Glem perleløg, brug alm, men hele
morten - 2010-06-09 22:39:29 græsk stifado er store stykker kød ( bov,tykkam, yderlår, inderlår ) som har simrede mindst 3 timer el til kødet er mørt,
resten af ingredienserne er fine nok, serveres med kogte, stegte kartofler, mos eller ris
Per - 2010-03-28 21:04:03 Vi brugte friske perleløg.
De skal jo koge med en times tid, så mon ikke dem fra glas vil blive helt udkogte?
Anna - 2009-11-30 20:29:50 Er perleløgene fra glas, eller rå?
Beth - 2007-12-15 12:49:57 Smager godt!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider