Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Eksotisk kalkun i stærk kokosmælk

Eksotisk kalkun i stærk kokosmælk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kalkunbryst i tern
2 løg - groft hakket
 tsk.fint revet frisk ingefær
3 stk.citrongræs
6 stk.rød chilipeber
1 tsk.stødt koriander
1 tsk.stødt gurkemeje
3 spk.olie
3 dl.kokosmælk, uden tilsat sukker
4 stk.basilikum blade
½ tsk.salt
 
 Tilbehør:
 Ris
 Lime
 


Opskrift:

Blend løgene sammen med olie, ingefær, citron græs, rød chili, til det har en ensartet konsistens.

Drys gurkemeje på kalkunen og rør det godt sammen.

Varm lidt olie i en gryde og tilsæt den blendede masse. Rør godt rundt ved svag varme til det får en gylden farve i ca.10-15 min. Derefter tilsættes kalkunen og steges i ca.10 min. Tilsæt kokosmælken, basilikum, koriander og salt, lad den stå og simre uden låg til kalkunen er mør.

Server med kogte ris og lime.

Tips:

Hvis du ikke er til stærkt mad - så brug kun en 1 rød chili.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (24 stemmer)

Opskriften er vist 16877 gange,
og udskrevet 735 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-08-30 14:37:07
Thaibasilikum smager som en blanding af mynte og anis. Meget brugt i vietnamesisk køkken.


Kamilla  -  2007-06-29 20:33:10
Louise - der er noget, der kaldes thaibasilikum, så basilikum er altså ikke helt ukendt i det asiatiske køkken..


Torben  -  0000-00-00 00:00:00
Kokosmælk saltet - ha, og så kalder du dig kok :)


Lillian  -  0000-00-00 00:00:00
Den kokosmælk jeg køber er altså heller ikke salt!!


JR  -  0000-00-00 00:00:00
Er kokosmælk salt!? det har jeg aldrig oplevet!


Kokken  -  0000-00-00 00:00:00
Der skal ikke salt i. Kokosmælk indeholder en del salt, så retten bliver for oversaltet hvis der pludselig skal salt i.


Louise  -  0000-00-00 00:00:00
Lidt dumt at komme basilikum i en asiatisk inspireret ret. Der er noget der hedder smagsforvirring! Koriander ville have været mere passende.