Saltimboca med svinemørbrad

Saltimboca med svinemørbrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
550 g.svinemørbrad
170 g.parmaskinke eller anden spegeskinke
1 bundtSalvie, frisk eller 2 tsk. tørret
 Smør/margarine til stegning
1 dl.tør marsala eller hvidvin
3 dl.okse- eller hønsebouillon
 Saucejævner eller lidt majsstivelse udrørt med koldt vand
40 g.smør
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
 pasta Eminente, f.eks. taglietelle
 
Opskrift:
Afpuds mørbraden og dup den tør med køkkenrulle. Skær den i 12 skiver og tryk dem flade med hånden. Læg et stykke parmaskinke på hvert stykke og herpå 1 - 2 salvieblade. Hold dem fast med tandstikkere. Tørret salvie drysses på. Opvarm fedtstoffet på en pande og steg kødet ved jævn varme først 2 minutter med skinkesiden nedad og derpå 4 minutter på den anden side. Tag kødet af panden og kom marsala på. Kog halvdelen væk. Hæld bouillon saucen må ikke blive tyk. pisk smør i saucen, mens panden holdes væk fra varmen og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 17087 gange,
og udskrevet 447 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu