Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalveschnitzel med tun sauce

Kalveschnitzel med tun sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
350 g.kalveschnitzel .
1 dåsetun i vand
1 dl.kogende hønseboulilon
1/2 dl.olivenolie
7 spsk.kapers
150 g.nippede grønne bønner.
 salt
 peber
 
Opskrift:
Steg kødet i lidt at olien to-tre minutter på hver side. krydr med salt og peber.

Blend tun med den kogende bouillon og resten af olivenolien. Smag til med salt og peber. Hæld saucen henover det stegte kød, drys med kapers og server med kogte bønner.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10898 gange,
og udskrevet 243 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu