Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalveschnitzel med tun sauce

Kalveschnitzel med tun sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveschnitzler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
350 g.kalveschnitzel .
1 dåsetun i vand
1 dl.kogende hønseboulilon
1/2 dl.olivenolie
7 spsk.kapers
150 g.nippede grønne bønner.
 salt
 peber
 


Opskrift:

Steg kødet i lidt at olien to-tre minutter på hver side. krydr med salt og peber.

Blend tun med den kogende bouillon og resten af olivenolien. Smag til med salt og peber. Hæld saucen henover det stegte kød, drys med kapers og server med kogte bønner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10055 gange,
og udskrevet 217 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu