Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvragout kogt med hvidvin og tomat

Kalvragout kogt med hvidvin og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalvragout kogt med hvidvin og tomat, billede 4 Kalvragout kogt med hvidvin og tomat, billede 1 Kalvragout kogt med hvidvin og tomat, billede 2 Kalvragout kogt med hvidvin og tomat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.kalvebov eller magert bryst skåret i tern
2 snittet løg
4 fedhvidløg
2 flasketør hvidvin
2 stk.laurbærblad
4 snittede gulerødder
12 modne tomater delt i kvarte
 frisk basilikum efter ønske
 lidt olivenoile til stegning
 salt
 peber
 


Opskrift:

Brun kødet i lidt oile og krydr med salt og peber. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det riste i to minutter; Kom hvidvin og laurbær ved og lad det simre i yderligere fem minutter; Tilsæt lidt vand og lad det simre i 30 minutter.

Kom resten af ingredienserne ved og lad det simre yderligere 30 minutter. Vend med frisk basilikum og server med kogte ris eller et godt brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13345 gange,
og udskrevet 267 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Satankarl  -  2011-06-28 06:29:05
2 flasker hvidvin!! Det lyder lidt voldsomt mon der ikke menes 1/2 flaske?


jennifer  -  2011-06-27 11:53:10
Skal der 2 flasker hvidvin i????