Kalvekoteletter med kold sennepssauce

Kalvekoteletter med kold sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalvekoteletter uden ben
15 g.smør
 
1.5 spsk.Dijonsennep
4 spsk.rasp
2 tsk.sød stødt chili-pulver
2 tsk.cayennepeber
 salt
 
 sauce:
1 dl.cremefraiche 18%
1.5 dl.Cheasy fraiche 9%
2 spsk.Dijonsennep
1 spsk.dild
 salt
 peber
 
 blomkål:
1 blomkålshoved
2 spsk.olivenolie
3 spsk.hvidvineddike
2 fedhvidløg
 
 Tilbehør:
 vilde ris
 
 
Opskrift:
Kog risene som angivet på emballagen.

Smør koteletterne med sennep og vend dem i rasp tilsat krydderier. Steg koteletterne i smørret i 4-5 min. på hver side.

Rør ingredienserne til saucen sammen og lad saucen trække i køleskabet.

Del blomkålen i små buketter og kog dem møre i letsaltet vand i ca. 4 min. Hæld vandet fra og afkøl blomkålen. Rør en marinade af olie, eddike og presset hvidløg.

Vend blomkålen i marinaden og server den til koteletterne sammen med de vilde ris og saucen.





karakterer:
Opskriften er vist 10561 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-27 11:26:02
Jeg valgte bagekartofler til i stedet for ris.

  -   2009-10-27 10:44:19
Det var en fantastisk smagsoplevelse det var bare mums og blomkålen i den marianade var bare super.

  -   2009-10-26 12:10:50
Det lyder godt, den vil jeg prøve i aften men jeg vælger nu bagte kartofler der til.