Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Tomat provancal

Tomat provancal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :


Tomat provancal, billede 4 Tomat provancal, billede 1 Tomat provancal, billede 2 Tomat provancal, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
   


Opskrift:

Halverede tomater pensles med lidt olivenolie og drysses med Herbes de Provence og salt.

Stilles i et ildfast fad og bag tomaterne ca. 10 min. ved 225 C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9592 gange,
og udskrevet 175 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu