| |
|
Tomat provancal
Tomat provancal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 |
|
Tomater, friske4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
|
1 |
spsk. |
Olivenolie1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
spsk. |
Herbes de Provence, tørret1 spsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
|
|
|
|
| |
Halverede tomater pensles med lidt olivenolie og drysses med Herbes de Provence og salt.
Stilles i et ildfast fad og bag tomaterne ca. 10 min. ved 225 C. alm. ovn.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 10743 gange, og udskrevet 204 gange.
| |
|
|
KJ total 942 (224 kcal)
KJ pr. Pers. 235 (56 kcal)
Vægt ialt 414 gram
Vægt pr. Pers. 103 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 227 KJ (54 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 5.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|