Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvehjertesaute med urter og karry

Kalvehjertesaute med urter og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvehjerte

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kalvehjerte i tynde strimler
3 tsk.mild karry
15 g.smør
1 spsk.olie
1/4 knoldselleri
2 gulerødder
1-2 porrer
2 1/2 dl.bouillon
1 1/2 dl.fløde 13%
 salt
 peber
 
 


Opskrift:

Vend kalvehjertestrimlerne med 1 tsk karry og steg dem hurtigt på en pande eller i en wok med smør og olie. Tag kødet op. Sauter de fintsnittede urter i det resterende fedtstof og tilsæt resten at karryen. Spæd med bouillon og fløde og lad det koge ind til saucekonsistens. Smag til med salt og peber og vend hjerterne i saucen. Lad det varme igennem uden at koge og server med ris, pasta eller kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13313 gange,
og udskrevet 543 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu