kalvefilét á100-125g ca. ½ cm. tykke 4 skiver kalvefilét á100-125g ca. ½ cm. tykke
smør eller margarine til stegning smør eller margarine til stegning
½
tsk.
salt½ tsk. salt
½-1
tsk.
hvid peber½-1 tsk. hvid peber
Garnering: Garnering:
4
stk.
asparges med hoved, gerne grønne4 stk. asparges med hoved, gerne grønne
4
hummerhaler eller frisk hummer4 hummerhaler eller frisk hummer
2
spsk.
bearnaisesovs2 spsk. bearnaisesovs
Opskrift:
Afpuds kalvekødet ogbank det ud med hånden, så det får en jævn og pæn over flade.
Brun smørret i en stegepande, læg kødet i og steg det Ca. 2 min. på hver side til det har fået farve. Kødet bør være lidt rosa inden i.
Krydr kødet med salt og peber. Varm aspargesstilkene i lidt aspargesvæde i en kasserolle. Hav bearnaisesovsen klar. Læg kødet på nogle varme tallerkner.
Læg de afdryppede asparges og en bid hummer eller en hummerhale på hvert stykke kød. Kom en skefuld bearnaisesovs øverst.
Smager du bearnaisesaucen til med 1-2 spsk tomatpuré får du en Choronsauce. Den passe lige så fint til som bearnaisen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.9
(7 stemmer)
Opskriften er vist 38471 gange, og udskrevet 392 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider