Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvefilet Oscar

Kalvefilet Oscar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skiverkalvefilét á100-125g ca. ½ cm. tykke
 smør eller margarine til stegning
½ tsk.salt
½-1 tsk.hvid peber
 
 Garnering:
4 stk.asparges med hoved, gerne grønne
4 hummerhaler eller frisk hummer
2 spsk.bearnaisesovs
 


Opskrift:

Afpuds kalvekødet ogbank det ud med hånden, så det får en jævn og pæn over flade.

Brun smørret i en stegepande, læg kødet i og steg det Ca. 2 min. på hver side til det har fået farve. Kødet bør være lidt rosa inden i. Krydr kødet med salt og peber. Varm aspargesstilkene i lidt aspargesvæde i en kasserolle. Hav bearnaisesovsen klar. Læg kødet på nogle varme tallerkner. Læg de afdryppede asparges og en bid hummer eller en hummerhale på hvert stykke kød. Kom en skefuld bearnaisesovs øverst.

Smager du bearnaisesaucen til med 1-2 spsk tomatpuré får du en Choronsauce. Den passe lige så fint til som bearnaisen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 36581 gange,
og udskrevet 350 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu