Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalvekoteletter i gorgonzolasauce

Kalvekoteletter i gorgonzolasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
4 kalvekoteletter
200 gramgorgonzolaost
1/4 litertyk bechamelsauce
2 løg
75 gramchampignon
1 spsk.sennep
1 fedhvidløg
 Salt
 peber
 olivenolie
 


Opskrift:

Steg champignonerne i olie med hvidløget. Steg kalvekoteletterne. Samtidig steg løgene brune tag dem af kogepladen tilsæt bechamel saucen, gorgonzolaen ,senneppen og champignonerne. Rør det sammen til passende konsistens . Læg kalvekoteletterne i et ildfast fad der er smurt med smør og fordel saucen over koteletterne. Brun derefter i ovnen uden at det brænder på . Serveres rygende varmt .




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 22064 gange,
og udskrevet 950 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu