Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidkålsret

Hvidkålsret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 lillehvidkålshoved
30 g.margarine
 karry
500 g.flæskesmåkød
250 g.champignoner
2 gulerødder
250 g.kogte varme løse ris
250 g.cocktailpølser
 Salt
 peber
3 dl.vand
 
 


Opskrift:

Snit hvidkålen. Smelt margarinen, svits karry deri. Brun flæskesmåkødet. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen champignoner og ris. Småkoger under låg i ca. 1 time. Tilsæt champignoner 10 min. efter 50 min. Inden servering røres de løskogte varme ris i.

Serveres varm med flûtes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20616 gange,
og udskrevet 479 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2015-03-29 17:15:25
ris eller katofler