Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt hvidkål

Fyldt hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
2 1/4 kg.hvidkål
1/2 kg.flæskekød
1 stortløg
250 g.franskbrød (udblødet)
 hvedemel
2 æg
 salt
 peber
 
 


Opskrift:

Et stort hvidkålshoved gøres i stand. Ved stokenden afskæres et låg og med en kniv eller en ske udhules hovedet, således at der bliver en skal på ca. 3 cm tykkelse.


I det udhulede kålhoved kommes en kødfars af ovennævnte ingre- dienser. Låget lægges på og bindes fast med et tyndt hvidt klæde.


Kålhovedet koges derefter i saltet vand i ca. 3 timer. Kålhovedet serveres udskåret sammen med den udtagne kål og med smeltet smør.


Eventuelt en sauce lavet af kogevandet sammenrørt med lidt mælk.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fyldt hvidkål



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 29613 gange,
og udskrevet 338 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pia p  -  0000-00-00 00:00:00
nul franskbrød og svinekød til candida