Fyldt hvidkål

Fyldt hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2.25 kg.hvidkål
500 g.flæskekød
1 stortløg
250 g.franskbrød (udblødet)
 hvedemel
2 æg
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Et stort hvidkålshoved gøres i stand. Ved stokenden afskæres et låg og med en kniv eller en ske udhules hovedet, således at der bliver en skal på ca. 3 cm tykkelse.


I det udhulede kålhoved kommes en kødfars af ovennævnte ingre- dienser. Låget lægges på og bindes fast med et tyndt hvidt klæde.


Kålhovedet koges derefter i saltet vand i ca. 3 timer. Kålhovedet serveres udskåret sammen med den udtagne kål og med smeltet smør.


Eventuelt en sauce lavet af kogevandet sammenrørt med lidt mælk.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fyldt hvidkål

karakterer:
Opskriften er vist 34665 gange,
og udskrevet 390 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

pia p  -  0000-00-00 00:00:00
nul franskbrød og svinekød til candida