| |
|
Ungarsk Hvidkål
Ungarsk Hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | hvidkålshoved1 hvidkålshoved | 200 | g. | bacon200 g. bacon | 1 | | løg1 løg | 1 | spsk. | eddike1 spsk. eddike | 1 | spsk. | sukker1 spsk. sukker | 1 | dl. | suppe eller vand + bouillonterning.1 dl. suppe eller vand + bouillonterning. | | | |
| |
Baconen skæres i små stykker.
Løget hakkes, og hvidkålen snittes.
Baconstykkerne steges gyldne i en stegegryde sammen med det hakkede løg og den snittede hvidkål. Eddike, sukker og suppe tilsættes.
Kålen koges mør ved svag varme under låg. Eventuel væde dampes væk uden låg, men kålen må ikke blive brun.
Der smages til med salt.
Tips:
Kålen serveres med groft brød.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9
(8 stemmer)
Opskriften er vist 24119 gange, og udskrevet 441 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Espinoza - 2010-02-16 16:57:56 AAAAAAAAH FOR SADAN,,DEN ER ALSÅ GOD!!!!Prøv den siger jeg bare prøv den.
|
|