Ungarsk Hvidkål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : |
|
|
Baconen skæres i små stykker.
Løget hakkes, og hvidkålen snittes.
Baconstykkerne steges gyldne i en stegegryde sammen med det hakkede løg og den snittede hvidkål. Eddike, sukker og suppe tilsættes. Kålen koges mør ved svag varme under låg. Eventuel væde dampes væk uden låg, men kålen må ikke blive brun. Der smages til med salt. Tips: Kålen serveres med groft brød. |
|
Opskriften er vist 26658 gange,
og udskrevet 477 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Espinoza - 2010-02-16 16:57:56 AAAAAAAAH FOR SADAN,,DEN ER ALSÅ GOD!!!!Prøv den siger jeg bare prøv den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne