Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ungarsk Hvidkål

Ungarsk Hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :





Ingredienser:
1 hvidkålshoved
200 g.bacon
1 løg
1 spsk.eddike
1 spsk.sukker
1 dl.suppe eller vand + bouillonterning.
 


Opskrift:

Baconen skæres i små stykker. Løget hakkes, og hvidkålen snittes.

Baconstykkerne steges gyldne i en stegegryde sammen med det hakkede løg og den snittede hvidkål. Eddike, sukker og suppe tilsættes.

Kålen koges mør ved svag varme under låg. Eventuel væde dampes væk uden låg, men kålen må ikke blive brun.

Der smages til med salt.

Tips:

Kålen serveres med groft brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 22273 gange,
og udskrevet 413 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Espinoza  -  2010-02-16 16:57:56
AAAAAAAAH FOR SADAN,,DEN ER ALSÅ GOD!!!!Prøv den siger jeg bare prøv den.