Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidkålsgryde

Hvidkålsgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hvidkålsgryde, billede 4 Hvidkålsgryde, billede 1 Hvidkålsgryde, billede 2 Hvidkålsgryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.hvidkål
2 storeløg
2 fedhvidløg
250 g.nye gulerødder
1 spsk.olie
1 tsk.karry
2 stænglerbladselleri
250 g.squash
250 g.champignon
250 g.kartofler
2 dl.fløde
3 dl.vand
 Meljævning
 Salt
 peber
 Lidt sukker
 Hakket persille
 


Opskrift:

Løg og hvidløg hakkes, og gulerødderne skæres i tynde skiver. Løg, hvidløg og gulerødder svitses i olien i ca. 5 minutter. Karryen drysses over.

Kartoflerne skrælles og skæres i tern. Blegsellerien skæres i tynde skiver. Begge dele tilsættes og svitses med i nogle minutter.

Champignonerne skæres i skiver, squashen skæres i tern, og begge deles svitses med i nogle minutter.

Hvidkålen skæres i fine strimler og svitses med, til den er faldet sammen.

Fløde og vand tilsættes. Der smages til med salt, peber og sukker.

Retten koges i 15 - 20 minutter, til grønsagerne er knap møre. Der jævnes med meljævning.

Retten serveres med hakket persille og groft brød







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (11 stemmer)

Opskriften er vist 88025 gange,
og udskrevet 1231 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-11-22 18:39:04
Dejlig ret. Jeg erstattede sukkeret med 2 æbler. Det gav både sødme og let syre.


Line  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg laver indimellem en ret der ligner den her meget. Dog tilsætter jeg også kikærter og serverer ris til. Mums!!