Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidkål og Oksekød

Hvidkål og Oksekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hvidkål og Oksekød, billede 4 Hvidkål og Oksekød, billede 1 Hvidkål og Oksekød, billede 2 Hvidkål og Oksekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
1 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Hvidkål, agurk og løg snittes i fine stykker. Oksekødet brunes uden fedtstof. Når kødet er brunet skal alle grøntsager hældes over i gryden, og der skal ca. ½ - 1 liter vand i. Retten små simre indtil kålene er møre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 69321 gange,
og udskrevet 748 gange.


Energi:
KJ total 3259 (776 kcal)
KJ pr. Pers. 1629 (388 kcal)
Vægt ialt 1450 gram
Vægt pr. Pers. 725 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 224 KJ (53 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 5.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jydetampen  -  2017-01-20 15:07:19
For at gøre retten lidt mere krydret, har jeg tilføjet:3 gulerødder,3 fede,2 spiseskeer karry, hmmmmm ;)


  -  2016-07-27 18:16:35
mindre kål og vand og evt revet gulerod i


Mor  -  2010-02-18 01:41:26
Jeg har givet karakteren 8, fordi: Det er en meget let og billig ret, som mætter fantastisk godt og som smager rigtig godt! Jeg laver den også med karry og med et par revne gulerødder.


Anne Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Er ok med karry, paprika, tabasco og okseboullion