Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter i folie

Koteletter i folie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Koteletter i folie, billede 4 Koteletter i folie, billede 1 Koteletter i folie, billede 2 Koteletter i folie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 glas Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1 stk. Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
4 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
8 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Tænd ovnen og indstil på 200 grader.

Læg koteletterne på hvert deres stykke folie, og krydr med salt og peber. Fold folien op så de øvrige ingredienser kan lægges oven på koteletterne uden af flyde ud.

Rens porrene og skær dem i skiver, og fordel dem ovenpå koteletterne sammen med champpignons og flåede tomater, samt 1 spsk ketchup på hver kotelet.

Luk folien omkring koteletterne og stil dem i et ildfast fad eller en bradepande og steg dem i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i 40 minutter.

Serveres med løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (51 stemmer)

Opskriften er vist 115962 gange,
og udskrevet 5328 gange.


Energi:
KJ total 10311 (2455 kcal)
KJ pr. Pers. 2577 (613 kcal)
Vægt ialt 2264 gram
Vægt pr. Pers. 566 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 455 KJ (108 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 13.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mussen  -  2013-03-27 20:15:21
virkelig kanon ret, som smager helt fantastisk og mætter hel vild og er sund


karina  -  2013-02-17 19:57:44
dejlig dejlig opskrift! brugte i princippet bare de grøntsager vi havde til overs i køleskabet fra ugen der gik.


Conny  -  2011-06-13 02:13:15
Der er intet nævnt om bacon i opskriften - så mon ikke en eller 2 personer har læst deres tanke til en middagsret samtidig. Forøvrigt kan baconsliceses steges på bagepapir i ovnen, og afdrøppes på køkkenrulle - og så er der ikke meget fedt idet.


Conny  -  2011-01-31 00:00:20
Til Bethoven Lav i stedet risotto - der er meget meget smag i, men tager omkring 20 minutter, og man skal hele tiden holde øje med det, og skiftevis blande hvidvin og boulion i. Men fantastisk og slet ikke tørt.


Conny  -  2011-01-30 23:57:15
Prøv også med 3-4 fed hakket hvidløg, flåede tomater kan erstattes med en hel tomat skåret i skiver og lagt ovenpå på hver kotelet, der er hurtige og nemmere og smager fantastisk. Og der er masser af sky i "pakkerne)


plet  -  2010-08-13 10:52:05
Sigge - Der er heller ikke nævnt noget i opskriften om det skal være fedtfattig eller hvad? Hvad fed er der ved den. Koteletter behøver ikke være fede. Champignon, flåede tomater, porre, ketchup og krydderier feder ikke. Det med med bacon er jo kun et forslag. Det kan du jo bare undlade. Der er ikke engang fedtstof i.


Kristine  -  2008-12-03 15:08:50
Supper lækker ret puttede lidt hvidløg ved giver en supper dejlig smag og pruner kødet lidt først. kan varmt anbefales


Caramba  -  2008-07-01 19:02:39
Vil i ikke brune koteletterne først ???


Køkkenheksen  -  2008-02-26 22:24:32
Hvad laver ketchuppen i seriøs kogekunst ????


sysan  -  2007-12-22 19:39:22
En rigtig god ret,nem at lave, jeg tilføjet også rød peber og gulerødder


Malle  -  2007-02-23 13:26:19
Miggen: der står heller ikke der skal bacon i.. Det er en anden der har prøvet det også har sigge kommenteret det.. Så du er ikke helt blind... :-)


BMW  -  2007-02-21 10:35:38
Jeg ville foretrække rød peber og et par skiver tomat istedet for flåede tomater.


Miggen  -  2007-02-19 14:07:44
Sorry sigge men HVOR står der at der skal bacon til?? Har jeg overset noget? :)


beethoven  -  2007-02-19 01:08:48
Ved godt at retten er fedtfattig, men synes det er tørt med ris til


erik  -  2007-02-19 01:05:20
Sigge spørger fordi den står som fedtfattig i "ugens opskrift"


til sigge  -  0000-00-00 00:00:00
hvem sagde den skulle være fedtrattig?


sigge  -  0000-00-00 00:00:00
Bacon ??? er det fedtfattigt --- bestemt nej --- måske med kalkunbacon ?


Michael Christiansen  -  0000-00-00 00:00:00
En aldeles dejlig ret, og tilmed meget nem at "gå til", jeg har tilføjet en skive Bacon ovenpå Porren - dette giver et ekstra lift til retten


arne6  -  0000-00-00 00:00:00
den er god og let at laver