Kommentarer
mussen - 2013-03-27 20:15:21 virkelig kanon ret, som smager helt fantastisk og mætter hel vild og er sund
karina - 2013-02-17 19:57:44 dejlig dejlig opskrift!
brugte i princippet bare de grøntsager vi havde til overs i køleskabet fra ugen der gik.
Conny - 2011-06-13 02:13:15 Der er intet nævnt om bacon i opskriften - så mon ikke en eller 2 personer har læst deres tanke til en middagsret samtidig. Forøvrigt kan baconsliceses steges på bagepapir i ovnen, og afdrøppes på køkkenrulle - og så er der ikke meget fedt idet.
Conny - 2011-01-31 00:00:20 Til Bethoven
Lav i stedet risotto - der er meget meget smag i, men tager omkring 20 minutter, og man skal hele tiden holde øje med det, og skiftevis blande hvidvin og boulion i. Men fantastisk og slet ikke tørt.
Conny - 2011-01-30 23:57:15 Prøv også med 3-4 fed hakket hvidløg, flåede tomater kan erstattes med en hel tomat skåret i skiver og lagt ovenpå på hver kotelet, der er hurtige og nemmere og smager fantastisk. Og der er masser af sky i "pakkerne)
plet - 2010-08-13 10:52:05 Sigge - Der er heller ikke nævnt noget i opskriften om det skal være fedtfattig eller hvad? Hvad fed er der ved den. Koteletter behøver ikke være fede. Champignon, flåede tomater, porre, ketchup og krydderier feder ikke. Det med med bacon er jo kun et forslag. Det kan du jo bare undlade. Der er ikke engang fedtstof i.
Kristine - 2008-12-03 15:08:50 Supper lækker ret puttede lidt hvidløg ved giver en supper dejlig smag og pruner kødet lidt først. kan varmt anbefales
Caramba - 2008-07-01 19:02:39 Vil i ikke brune koteletterne først ???
Køkkenheksen - 2008-02-26 22:24:32 Hvad laver ketchuppen i seriøs kogekunst ????
sysan - 2007-12-22 19:39:22 En rigtig god ret,nem at lave, jeg tilføjet også rød peber og gulerødder
Malle - 2007-02-23 13:26:19 Miggen: der står heller ikke der skal bacon i.. Det er en anden der har prøvet det også har sigge kommenteret det.. Så du er ikke helt blind... :-)
BMW - 2007-02-21 10:35:38 Jeg ville foretrække rød peber og et par skiver tomat istedet for flåede tomater.
Miggen - 2007-02-19 14:07:44 Sorry sigge men HVOR står der at der skal bacon til?? Har jeg overset noget? :)
beethoven - 2007-02-19 01:08:48 Ved godt at retten er fedtfattig, men synes det er tørt med ris til
erik - 2007-02-19 01:05:20 Sigge spørger fordi den står som fedtfattig i "ugens opskrift"
til sigge - 0000-00-00 00:00:00 hvem sagde den skulle være fedtrattig?
sigge - 0000-00-00 00:00:00 Bacon ??? er det fedtfattigt --- bestemt nej --- måske med kalkunbacon ?
Michael Christiansen - 0000-00-00 00:00:00 En aldeles dejlig ret, og tilmed meget nem at "gå til", jeg har tilføjet en skive Bacon ovenpå Porren - dette giver et ekstra lift til retten
arne6 - 0000-00-00 00:00:00 den er god og let at laver
|