Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Grønsagssuppe

Grønsagssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Grønsagssuppe, billede 4 Grønsagssuppe, billede 1 Grønsagssuppe, billede 2 Grønsagssuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
150 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Paprika
1 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   


Opskrift:

Svits løg i tynde skiver og porrer i tynde ringe i olien. Gem lidt snittet porretop til senere. Tilsæt kartofler i små tern, persillerod i små tern og 6 dl vand. Lad blandingen koge ca. 20 min. til grøntsagerne er møre. Purér blandingen af kogte grøntsager, brug evt. en blender.

Tilsæt gulerødder i skiver , mælk, timian og paprika og kog suppen igennem i ca. 10 minutter. Tilsæt den gemte snittede porretop så det lige når at koge med de sidste 2 minutter. Smag til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (47 stemmer)

Opskriften er vist 150587 gange,
og udskrevet 3702 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Else Sørensen  -  2018-12-05 15:05:33
Jeg synes, at suppen smager af for lidt. En krydderurt eller et krydderi kunne måske gøre godt.


Susanne   -  2013-01-02 06:22:34
Hey ville lige høre om den kan fryses


Mig  -  2010-11-08 18:52:52
Skal lave suppen for tredje gang i dag. Smager rigtig godt og fylder godt i maven :-)


  -  2010-10-12 15:43:18
det ser meget lækkert ud