Grønsagssuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
150 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Paprika
1 tsk. Timian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
   
Energi:
KJ total 6545 (1558 kcal)
KJ pr. Pers. 1636 (389 kcal)
Vægt ialt 2914 gram
Vægt pr. Pers. 728 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 224 KJ (53 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)