Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cote de boeuf med karsesauce

Cote de boeuf med karsesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Cote de Boeuf

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 stk.Cote de boeuf
 Salt
 peber
15 g.smør eller margarine
1 dl.vand
3 spsk.cremefraiche
1 fedpresset hvidløg
3 håndfulde klippet Havekarse eller brøndkarse
 Citronbåde
 Cherrytomater
 
 Tilbehør:
 Kartofler
 salat
 flütes
 


Opskrift:

Bøfferne krympes på tør pande, krydres med salt og peber og steger 1-2 min på hver side i fedtstoffet.
Bøfferne tages af panden, vand og cremefraiche tilsættes og koger igennem. Salt, peber og hvidløg tilsættes sammen med det meste af karsen. Bøfferne lægges ned i saucen og varmes igennem på begge sider. Resten af karsen drysses over kødet.

Serveres med citronbåde og halverede cherrytomater.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9426 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu