Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paneret oksehøjreb i krydret tomatsovs

Paneret oksehøjreb i krydret tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehøjreb med ben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
400 g.oksehøjreb
2 æg
 rasp
 solsikkeolie
 salt
 peber
 
 sauce:
 olivenolie
1/2 rødløg
300 g.tomater, friske eller flåede på dåse
 salt
 tørret oregano
 friske krydderurter (fx persille, merian, basilikum, fennikeltop, sar (nepitella) - kan udelades, purløg, vild og dyrket timian)
1 spsk.kapers
 grønsagsbouillon
 salt
 peber
 


Opskrift:

Tomatsauce:
I en dyb pande opvarmes olivenolie med 1/2 hakkets rødløg, der tilsættes tomater og en lille portion af hver af de hakkede krydderurter, som man har til rådighed samt kapers. Spæd med lidt grønsagsbouillon. Lad det stå og simre ved lavt blus.

Oksehøjreb
Kødet skæres i fire skiver, som vendes først i æg og derefter i rasp og frituresteges i solsikkeolie i to minutter på hver side, til de er sprøde. Kødstykkerne lægges derefter over i den varme tomatsauce og laves færdige der i nogle minutter. Kan serveres med forskellige grønsager eller spises sammen med pomfritter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11616 gange,
og udskrevet 181 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

123  -  2015-10-01 02:38:30
Hvorfor skal det stakkels kød straffes på den måde?