Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Crème brulée a la Hauser

Crème brulée a la Hauser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :





Ingredienser:
6 æggeblommer
1 dl.sukker
4 dl.fløde
1 dl.mælk
1 stangkanel
 finnrevet skal af 1 appelsin
2 ssbrunt sukker
 


Opskrift:

Slik lages verdens nestbeste dessert: Still stekeovn på 125 gr varme. Visp eggeplommene med halvparten av sukkeret til det danner seg en homogen gul-hvit blandning.

Kok opp fløten med melk, kanelstang og resten av sukkeret. Fisk opp kanelen og hell blandingen over de piskede eggeplommene.

Bland alt godt sammen og fordel (porsjonsformer/boller, i hvert fall ildfaste, men det betyr at Peter godt kan ta en større bolle med f. eks. 35cm diameter hvis ønkselig...).

Sett dem i vannbad i langpanne.




Beskrivelse:
Se kokken farvorit Creme Brulle



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17027 gange,
og udskrevet 267 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anya  -  2007-05-02 23:53:58
Ovnen må ikke være 125 gr, for så stivner æggeblommerne og man får sød æggestand! Ovnen skal være max 90gr og så skal de i ovnen i ca. 60min til de er stive. De skal være cremede uden luft huller i.


  -  0000-00-00 00:00:00
creme bruleé skal altid portions anrettes