Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Creme brulle

Creme brulle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Creme brulle, billede 4 Creme brulle, billede 1 Creme brulle, billede 2 Creme brulle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl.mælk
2.5 dl.fløde
4-5  past. æggeblommer
75 g.sukker
0.5 vanillestang
1 stangkanel
 


Opskrift:

Kog mælk, fløde, korn af ½ vanillestang, sukker samt kanelstangen op.

Pisk herefter - lidt efter lidt - den kogende blanding ned i æggeblommerne. Sigtes og sættes til afkøling, kommes i dybe tallerkener og bages i ovnen ved ca.100 grader til cremen har sat sig - det tager ca. 60 min. i varmluftovnen.

Afkøles.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (19 stemmer)

Opskriften er vist 48501 gange,
og udskrevet 1381 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sanaz  -  2011-03-05 14:46:34
Det var så nemt og dejligt ;-) mange tak


Sanaz  -  2011-02-20 13:45:11
Hvor det var nemt og lækker !!!!!


Lea  -  2010-08-11 16:31:01
Denne opskrift virkede ikke for mig. Den forblev flydende trods længere tid i ovnen end skrevet. Desværre.


Per  -  2010-05-08 19:12:06
På billedet har vi brugt små tærteforme 14 cm. i diameter, og som ifj skriver skal de drysses med rørsukker og brændes så sukkeret smelter og får lidt farve. Bruger en lille hånd gasbrænder.


Alex Kjær  -  2009-07-25 00:04:19
Jeg synes egentlig at ordet "røre" i denne opskrift passer bedre end "piske", da der ved piskning dannes en masse skum, som ikke er brugbart. Pisk er relativt: skal det være svagt med håndpisk el. hurtigt med elpisker... derfor finder jeg røre bedre. Ellers en udmæket opskift.


ivonne  -  2008-08-09 14:52:42
prøv at erstatte vanille og kanel stagen med 7-10 gram lakrispulver og lav den på samme måde det giver et sjovt tvist


Lise  -  2007-04-15 09:38:10
Wow! Det virket jo kjempe godt!


lobos  -  0000-00-00 00:00:00
Der skal ikke sødmælk i en creme brulée. tilberednig ved 85 grader giver en meget flotter overflade. Ja tak..


frode  -  0000-00-00 00:00:00
nå er den også forsøkt i norge med vellykket resultat :-) internett er ett flott media


ifj  -  0000-00-00 00:00:00
En rigtig creme brulée skal til slut "brændes" dvs have strøsukker på og derefter under en bunsenbrænder eller lign.