Kommentarer
Sanaz - 2011-03-05 14:46:34 Det var så nemt og dejligt ;-) mange tak
Sanaz - 2011-02-20 13:45:11 Hvor det var nemt og lækker !!!!!
Lea - 2010-08-11 16:31:01 Denne opskrift virkede ikke for mig. Den forblev flydende trods længere tid i ovnen end skrevet. Desværre.
Per - 2010-05-08 19:12:06 På billedet har vi brugt små tærteforme 14 cm. i diameter, og som ifj skriver skal de drysses med rørsukker og brændes så sukkeret smelter og får lidt farve.
Bruger en lille hånd gasbrænder.
Alex Kjær - 2009-07-25 00:04:19 Jeg synes egentlig at ordet "røre" i denne opskrift passer bedre end "piske", da der ved piskning dannes en masse skum, som ikke er brugbart. Pisk er relativt: skal det være svagt med håndpisk el. hurtigt med elpisker... derfor finder jeg røre bedre. Ellers en udmæket opskift.
ivonne - 2008-08-09 14:52:42 prøv at erstatte vanille og kanel stagen med 7-10 gram lakrispulver og lav den på samme måde det giver et sjovt tvist
Lise - 2007-04-15 09:38:10 Wow! Det virket jo kjempe godt!
lobos - 0000-00-00 00:00:00 Der skal ikke sødmælk i en creme brulée. tilberednig ved 85 grader giver en meget flotter overflade. Ja tak..
frode - 0000-00-00 00:00:00 nå er den også forsøkt i norge med vellykket resultat :-) internett er ett flott media
ifj - 0000-00-00 00:00:00 En rigtig creme brulée skal til slut "brændes" dvs have strøsukker på og derefter under en bunsenbrænder eller lign.
|