Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vildsvinefilet i persillefrakke

Vildsvinefilet i persillefrakke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Vildsvinefilet
 persille
 hvidløg
 perlebyg
 hønsebouillon
 krydderurter
 balsamico
 honning
 


Opskrift:

Steg fileten på en pande i 3-4 minutter på begge sider. Vend den i finthakket persille og tørret, hakket hvidløg. Kog perlebyg i hønsebouillon i 12-15 minutter og kom masser af friske, hakkede krydderurter i. Kog en sauce af ½ balsamico og ½ honning, til det er som sirup. Pynt med krydderurter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14084 gange,
og udskrevet 383 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu