Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstejet vildsvinebov

Helstejet vildsvinebov, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinebov

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2500 g.vildsvinebov uden ben
 Margarine til bruning
 salt
 peber
150 gram.bacon
I dl.Portvin
 lidt tyttebærsyltetøj
 
 Marinade:
2 løg
2 gulerødder
2 spsk.Olie
1 fl.Rødvin
2 laurbærblade
2 grenetimian
2 fedhvidløg
 
 Tilbehør:
 halve pærer med tyttebær
 dampede ærter eller haricotsverts samt ovnstegte rodfrugter afkålrabi
 kartofler
 skorzonerødder
 rødbede
 lidt finthakket chili
 


Opskrift:

Marinaden røres sammen, løg og gulerødder hakkes groft og kommes i. Heri marineres boven i ca.24 timer i køleskab.

Bacon fintsnittes og ristes i en gryde, stilles til side.

Boven aftørres og brunes i margarine i en varm bradepande i ovn ved ca. 225 grader. Marinadenkommes over boven "steger" i ovnen i ca. 2 timer.
Tilsæt evt. lidt vand under "stegningen".

Når boven er færdig, sigtes fonden over i gryden til den ristede bacon, portvin hældes ved, saucenindkoges og tilsmages med salt, peber og tyttebær. Boven trækker i 15-20 min, før den udskæres oglægges på et lunt, pyntet fad. 1/2pærer og grønt kommes på fadet, medens sauce og rodfrugterserveres a'part.

Rodfrugterne skrælles og skæres i mindre stykker, svitses i olie i gryde eller på pande, krydres med salt ogpeber, hvorefter de kommes i et ildfast fad og sættes i ovn ved ca. 200 grader i ca. 40 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17532 gange,
og udskrevet 304 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten Recke  -  0000-00-00 00:00:00
Stegen var god, desværre kunne jeg ikke skaffe rodfrugterne, som nok ville have gjort retten nær perfekt.