Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Braiserede andelår og hjerter i syrlig kål med rodurter

Braiserede andelår og hjerter i syrlig kål med rodurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Ænder - Andelår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 andelår
10 andehjerter
 lidt andefedt/ smør og planteolie
1 kg.hvidkål
1 gulerod
1 pastinak
1 persillerod
½ selleri
1 knudekål (kålrabi art)
 en buket med top fra grønsager
 en lille buket timian
½ fl.Syrlig hvidvin
 salt
 møllepeber
 
 


Opskrift:

Klargøringen:
Andelårene soigneres, evt. fjerrester og stubbe fjernes, der skylles og aftørres i klæde. Andehjerterne gåes efter for blod , skylles og aftørres. Grønsagerne skylles, tyndskrælles og skæres groft. Kålen skylles og fintsnittes.

Fremstillingen:
I en tykbundet gryde med rigeligt plads smeltes andefedt/smør/olie. Når fedtstoffet er rygende varmt brunes andelår og hjerter i fedtstoffet, der krydres med salt og pebermølle. Den fintsnittede hvidkål og rodurterne tilsættes og, der sauteres ved høj varme. Der påhældes hvidvin og top fra grønsager og timianbuket lægges ved . Der lægges låg på og varmen sænkes således, at braiseringen foregår ved svag varme til lår og hjerter er møre. Kålen tilsmages med salt og peber.

Anretningen:
Buketterne fjernes og hjerter og andelårene tages op , hvert lår deles i to stykker i ledene og hjerterne deles på langs. Kål og urter anrettes i dybe varme fade sammen med lår og hjerter.

Serveres med velsmagende sennep og nybagt brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 23553 gange,
og udskrevet 331 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-01-19 16:52:50
Hvad er det for en holdning Tomse, stegetid afhænger af størelse på lårene og hvor stor portion du laver. Smager himmelsk også dagen efter


Tomse  -  2013-01-13 21:30:45
Hvis man ikke gider og gi´opskriften tid på, skal man nok holde sine ideér for sig selv.


Hanne  -  2011-02-02 17:51:58
Hvad er stegetiden?


CR.  -  0000-00-00 00:00:00
Der er ikke anslået kogetid førend andelår er møre !